• Τηλ. επικοινωνίας +30 23310 70520
  • info@puntodelcaffe.com

Η εταιρία μας

Η Punto del Caffé είναι μια εταιρία εμπορίας αυθεντικών ιταλικών χαρμανιών και μηχανών καφέ που στοχεύει να ικανοποιήσει κάθε λάτρη του καλού αυθεντικού εσπρέσο. Στην Punto del Caffé γνωρίζουμε καλά τον καφέ και τον αντιμετωπίζουμε σαν ένα αντικείμενο που απαιτεί συνέπεια, επαγγελματισμό, σεβασμό, αγάπη και αυθεντικότητα.

Είναι τόσο απλό, όσο ακούγεται κι εμείς το κάνουμε πραγματικότητα!

H Punto Del Caffe υπόσχεται να ικανοποιήσει κάθε λάτρη και ειδήμων του καλού καφέ ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας: είτε επιθυμείτε ένα φλιτζάνι αυθεντικού εσπρέσο για το σπίτι ή για επαγγελματικό σκοπό. To Punto Del Caffe σας παραδίδει προϊόντα υψηλής ποιότητας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, σε πολύ προσιτές τιμές και σε εξαιρετικό χρονικό διάστημα. Καφές με εκλεκτή ποιότητα, κομψότητα και πολυτέλεια, όπως του αξίζει.

Έχουμε μεγάλη αγάπη για τον καλό, αυθεντικό καφέ

Έχουμε μεγάλη αγάπη για τον καλό, αυθεντικό καφέ, και πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν την ευχαρίστηση του να γευτούν τον γνήσιο Ναπολιτάνικο εσπρέσο. Επίσης, πιστεύουμε ότι η παλαίωση είναι για το κρασί και όχι για τον καφέ, κι έτσι βρισκόμαστε σε διαρκή και άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας, με σκοπό να διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα που λαμβάνουμε είναι πάντα φρέσκα, και έτσι διατηρούν το αναζωογονητικό άρωμά τους καθώς και την πλούσια γεύση τους.

από την διεύθυνση της Punto del cafe..

Το Punto Del Caffe, μένοντας πιστό στην πεποίθηση ότι πρέπει να προσφέρεται μόνο ο καλύτερος εσπρέσο, αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα για τρεις από τις μεγαλύτερες εταιρίες καφέ: την Miscela D’Oro, την TO.DA, και την Expresso.

από την διεύθυνση της Punto del cafe..

Παράλληλα θα βρείτε προϊόντα από επιπλέον εταιρίες όπως η Danesi, η Passalacqua και η Borbone. Μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ειδήμων του καφέ. Η Νότια Ιταλία προσφέρει μια εξαιρετική ποικιλία από χαρμάνια γνήσιου Ιταλικού εσπρέσο και, επιπλέον, διαθέτει και τον καλύτερο εξοπλισμό για να τα παρασκευάσει και να τα σερβίρει. Είτε επιθυμείτε ταμπλέτες εσπρέσο E.S.E, κάψουλες καφέ ή κόκκους καφέ για να φτιάξετε έναν απολαυστικό εσπρέσο για εσάς και τους αγαπημένους σας, σας εγγυόμαστε ότι σε μας θα βρείτε την καλύτερη ποικιλία αυθεντικών, Ιταλικών μειγμάτων. Οι μηχανές καφέ που θα βρείτε στο κατάστημά μας είναι όλες κατασκευασμένες στην Ιταλία, και ο αποκλειστικός σκοπός τους είναι να φέρνουν σε σας ή τους πελάτες σας εξαιρετικό, φρέσκο καφέ. Η αποτελεσματικότητα, η υψηλή ποιότητα, οι εξαιρετικές γεύσεις και τα υπέροχα αρώματα, αποτελούν τις κορυφαίες προτεραιότητές μας.

από την διεύθυνση της Punto del cafe..

about-icon
about-icon
about-icon